Ingen toldafgifter

5 års garanti

  • 25.000+ kunder

  • Levering på 2-5 dage

  • 100% tilfredshedsgaranti

  • 30 dages åbent køb

Om os

WalkingPad.dk - Autoriseret forhandler af WalkingPad

WalkingPad.dk er en autoriseret forhandler og importør af WalkingPad i Norge. WalkingPad.dk har i dag eneret til at sælge WalkingPad i Norge og tager ikke ansvar for produkter, der er solgt uden for vores kanaler.

Vores ambition er at sælge produkter, der kan bidrage til at gøre hverdagen lettere og bedre for de fleste mennesker. Vidste du, at Norge er i toppen, når det kommer til sygemeldinger på grund af muskel- og skeletproblemer? Og vidste du, at den bedste medicin mod denne type problemer er at gå?

Vi, der arbejder hos WalkingPad.dk, ønsker derfor at tilbyde produkter, der gør det lettere at være aktiv i hverdagen, ved at distribuere produkter, der giver dig mulighed for at være aktiv, samtidig med at du udfører opgaver, hvor du ellers ville være i ro. Vores unikke og prisvindende gåmøller og løbebånd har inden for de seneste år taget markedet med storm, og efterspørgslen har været enorm. Med en gåmølle fra WalkingPad kan du nemt gå og være i bevægelse, samtidig med at du effektivt kan arbejde på kontoret eller derhjemme. Flere af møllerne er også tilpasset løb, så du kan bruge WalkingPad til træning.

Det mest unikke ved WalkingPad er den lave vægt, den kompakte størrelse og den lave støj. Med en vægt på mellem 25-35 kg og et kompakt format, der gør det muligt at bære den med dig, kan WalkingPad nemt transporteres mellem hjemmet, kontoret og hytten. Møllerne kan foldes sammen 180 grader, så de bliver helt flade, og dermed kan de opbevares under en seng, sofa, op ad en væg, osv.

 

WalkingPad til virksomheder?

Er I interesseret i at investere i de ansattes sundhed? Kontakt os for et tilbud på vores WalkingPads. Vi leverer hurtigt, så længe produkterne er på lager, og hjælper med opsætning og træning.

Læs mere om WalkingPad til jeres virksomhed her.

Her finder du os

Vi holder til i Hobøl lige uden for Oslo og leverer varer til virksomheder og private i Sverige, Norge og Danmark.

Lager:

WalkingPad.dk
Skjelfossveien 30
1827 Hobøl
Norge

Om KingSmith

KingSmith blev grundlagt i 2015 efter initiativ fra nogle studerende ved University of Science and Technology of China. Grundlæggeren bag succesen af WalkingPad ønskede sig et træningsredskab eller en træningsmaskine, der gjorde det muligt "at træne hvor som helst og når som helst" uden at optage meget plads, og hvor man samtidig kunne stå oprejst.

Et sådant produkt fandtes ikke, så de studerende besluttede at skabe et produkt, der var så tyndt og let,