Ingen toldafgifter

5 års garanti

  • 25.000+ kunder

  • Levering på 2-5 dage

  • 100% tilfredshedsgaranti

  • 30 dages åbent køb

Reklamation & garanti

Sælgeren, Walkingpad.dk, betegnes som "os/vores" eller "vi".

Køberen betegnes som "kunde", "du", "dig", "din" eller "dit".

Ved køb af produkter fra Walkingpad.dk er du som kunde beskyttet af danske forbrugerrettigheder. Dette inkluderer retten til at klage over produktet, hvis det viser sig at have en mangel eller fejl. Nedenfor finder du detaljerede vilkår for klager over produkter, der er købt fra Walkingpad.dk.

Har du modtaget en vare fra os, som der er noget galt med, eller ønsker du at klage over et produkt, du har købt hos os online?

Venligst send ikke varen tilbage, før du har kontaktet os via e-mail. Når du kontakter vores kundeservice, har vi brug for, at du oplyser dit ordrenummer, produktet det drejer sig om, og en beskrivelse af fejlen. Hvis du har mulighed for det, kan du også sende et billede af fejlen med. Du kan derefter registrere klagen på din profil, når kundeservice har godkendt den.

For at kontakte kundeservice kan du sende en e-mail til os her

Når du har indsendt en klage, vil produktet blive vurderet og behandlet af en af vores serviceteknikere, og i nogle tilfælde må vi sende den videre til leverandøren for en vurdering.

Dine meninger som kunde betyder meget for os, og vi opfordrer dig til at kontakte os, hvis du har problemer med et produkt, du har købt hos os. Når vi modtager en klage, bestræber vi os altid på at behandle den inden for 14 dage.

Vi vil gerne minde dig om, at klageretten kun gælder for produktionsfejl på varen og ikke normalt slid eller alder på produktet. Klagen skal indsendes så hurtigt som muligt, efter at fejlen er opdaget. Du kan klage over en vare i op til to år efter, at du har modtaget den. Hvis varen eller dele af den er beregnet til at vare væsentligt længere, er klagefristen fem år efter ordredatoen.

Specifikke reklamationsvilkår for hvert produkt

Læs mere om WalkingPad her.

Reklamationsret

Som kunde har du reklamationsret i henhold til forbrugerkøbeloven og produktansvarsloven. Reklamationsretten gælder i to år efter, at du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis produktet har en mangel eller fejl inden for to år efter købet, har du ret til at reklamere.

Mangel eller fejl

En mangel eller fejl er en afvigelse fra det, der er aftalt mellem kunden og Walkingpad.dk, eller det, der kan forventes ud fra produktets beskrivelse og egenskaber. Dette inkluderer også fejl, der opstår som følge af normal brug over tid. Kunden skal melde fra om manglen eller fejlen så hurtigt som muligt efter, at den er opdaget og senest inden for rimelig tid.

Garanti

Den specifikke garantiperiode for den enkelte vare vil fremgå af produktbeskrivelsen (ofte længere nede i beskrivelsen). Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ikke kan finde denne information.

Walkingpad.dk tilbyder forskellige garantier på sine produkter afhængigt af producent og produkt. Garantien dækker normalt fejl og mangler, som ikke skyldes forkert brug eller uforsvarlig håndtering af produktet. Garantien giver kunden ekstra beskyttelse ud over den lovfæstede reklamationsret.

Kundens ansvar

Det er kundens ansvar at anvende produkterne i overensstemmelse med brugsanvisningen og på en måde, der er forsvarlig og i overensstemmelse med produktets tilsigtede formål. Kunden er også ansvarlig for at opbevare og vedligeholde produktet på en forsvarlig måde. Klik her for information om, hvad der anses for at være forsvarlig brug af de forskellige produkter.

Hvis produktet bliver anvendt på en måde, som ikke er i overensstemmelse med brugsanvisningen eller på en uforsvarlig måde, kan det føre til, at reklamationsretten og garantien bortfalder.

Manglende reklamation

Hvis kunden ikke reklamerer inden for rimelig tid efter, at en mangel eller fejl er opdaget eller burde være blevet opdaget, kan det føre til, at reklamationsretten og garantien bortfalder. Det er derfor vigtigt at melde fra om manglen eller fejlen så hurtigt som muligt.

Reklamationsproces

Hvis kunden ønsker at reklamere over et produkt, skal reklamationen meldes inden for rimelig tid efter, at fejlen blev opdaget eller burde være blevet opdaget. Ved reklamation skal kunden oplyse ordrenummer og en beskrivelse af fejlen. Hvis kunden ikke overholder disse krav, kan det føre til forsinkelser eller afvisning af reklamationen.

Service tid

Du skal forvente en reparationstid på 2-3 uger. Walkingpad prøver altid at være effektive og gennemføre reparationer så hurtigt som muligt. Hvis reparation udføres på dit produkt to gange, og samme fejl opstår en tredje gang, kan du bede om at få købet ophævet. Hvis du alligevel ønsker dit produkt repareret eller byttet til en tilsvarende, vil Walkingpad selvfølgelig hjælpe dig med det.

Hvis vi ikke kan reparere produktet inden for 3 uger eller mangler dele i denne periode, vil vi sende en tilsvarende vare, eller annullere/refundere til kunden.

Når en reklamation er godkendt, vil Walkingpad dække omkostningerne ved returfragt og reparation eller ombytning af produktet. Hvis det ikke er muligt at reparere eller erstatte varen, vil kunden få pengene tilbage.

Vi håber, at denne information er nyttig for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.